CONTACTEAZĂ-NE

0733 040 000

EMAIL

office@utilben.ro

Ce utilaje a lansat liderul mondial Caterpillar la Bauma 2016 ?

By Marian Beniamin on Mai 19 in Târguri.

       Compania Caterpillar a expus o serie de tehnologii, servicii si echipamente in cadrul targului Bauma 2016, sub numele: “Built for it.“  Compania a prezentat siguranta, productivitate si solutii de management al echipamentelor, precum si cele peste 60 de utilaje CAT,o selectie de instrumente de lucru si o gama completa de servicii de asistenta .

   Caterpillar Conecteaza Tehnologia

       Hardware-ul de baza sau tehnologii software disponibile pentru CAT, echipamente competitive care efectueaza o varietate de sarcini si asigura informatii, care pot imbunatati munca clientilor.Tehnologia poate fi montata din fabrica sau instalata de catre furnizor. Tehnologia display-ului  specifice pentru constructii includ:

                    LINK-captureaza performantele vitale, date privind sanatatea

                               si pune la dispozitie un ghid online.

                    GRADE si COMPACT-doua solutii productive care permit operatarilor

                                 manipularea materialului mai rapid, mai multa acuratete.

                    PAYLOAD-este un sistem aflat la bord care ofera o mai mare eficienta uneltelor

                                 de incarcare si asigura timpi de ciclu mai scurti si costuri mai mici pe tona

   CAT 360° Advantage

       Este un angajament comun intre Caterpillar si furnizorii sai pentru livra o circumferinta completa de expertiza, echipamente de tehnologie permisa, si servicii de sprijin care sa depaseasca provocarile clientilor.

   Leverage Every Litre

O initiatica educationala cu unelte, sfaturi si resurse care ofera ajutor. Clientii Caterpillar recupereaza mai mult profit de la fiecare litru de combustibil ars.

   Servicii de asistenta

      Pentru produse care protejeaza investitia clientului in echipamente si pentru a-i maximiza valoarea.

      Zeci de utilaje industriale, pentru constructii, minerit, silvicultura si deseuri, expuse la Bauma 2016 sunt echipate cu tehnologie CAT care imbunatatesc siguranta, eficienta si succesul clientului. Printre utilajele prezentate:

Excavator 336F LN XE si 352F L XE

Au incorporat un sistem hidraulic inteligent care ofera castig in eficienta combustibilului, tehnologii standard CAT : GRADE si PAYLOAD, acestea sporesc eficienta si reduc costurile.

Excavator 323F

Ofera  tehnologia standard GRADE cu Assist pentru a economisi timp, pentru a reduce costurile si pentru a economisi costurile. Noile functii de asistare automatizeaza miscarile bratului si a cupei, reducand efortul operatorilor, imbunatatind viteza si calitatea.

Excavator 340F 

Utilizeaza sisteme hidraulice de inalta eficienta pentru a perfectiona capabilitatea saparii si ridicarii la distante extinse.

Incarcator frontal 966M XE

Detine caracteristici de proiectare a angrenajului de putere si sisteme avansate de integrare profunda pentru o eficienta mai mare si costuri totale mai mici.

 

Incarcator compact pe senile 2999D2 XHP

Ofera piese din otel pentru extinderea gamei sale de aplicare.

Buldozer D6N

Tehnologie cu panta de asistare GRADE integrata (ultima tehnologie CAT CONNECT pentru buldozere), opereaza eficient si economic.

Buldozer Caterpillar D6N

Incarcator frontal compact 918M

Intalneste standardele europene IV de emisie / US EPA Tier 4F si poate fi echipat cu un debit mare de circuit, permitand utilizarea noilor unelte pentru zapada, deseuri si agricultura.

Incarcator frontal compact Caterpillar 918M

Stivuitor telescopic TH3510D

Cantareste 3.5 tone, inaltimea maxima de ridicare de 10 m, dispune de un design compact pentru locuri de munca optime. Este conceput pentru simplitate si durabilitate.
Stivuitor telescopic Caterpillar TH3510D

Marian Beniamin

Add Comment

Top