CONTACTEAZĂ-NE

0733 040 000

EMAIL

office@utilben.ro

Combinația perfectă, performanță, fiabilitate și versatilitate, încărcătorul telescopic Manitou MLT 627

By Marian Beniamin on Oct 29 in Utilaje.

     Manitou, liderul mondial in manipularea pe teren accident oferă încărcătoare compacte și rotative, o varietate largă de soluții pentru aplicații de manipulare și ridicare. Încărcătoare telescopice manitou oferă atașamente pentru utilaje destinate aplicației dumneavoasta, fiind o combinație perfectă de performanță, fiabilitate și versatilitate.

    Totul a început în anul 1958 când Marcel Braud, fondatorul companiei, printr-o idee strălucită și originală a transformat un tractor agricol căruia i-a adăugat un braț de ridicare și o direcție hidraulica.Acest utilaj a fost numit Manitou, iar astăzi după mai bine de jumătate de secol, Manitou este o companie internațională prezența în peste 120 de țări.

 

Prezentarea incarcatorului telescopic Manitou MLT 627


 

Incarcator telescopic Manitou 627 3>

    Conceput pentru activități de manipulare agricole, încărcătorul telescopic MLT-627 oferă dimenstiuni compacte făcându-l valoros în spațiile înguste.Datorită anvelopelor agricole de 50 cm, înălțimii sașiului de 40 cm, tracțiunii 4x4x4 și celor 3 moduri de manipulare, acest utilaj poate manipula orice tip de teren.
 
    Este echipat cu un motor de 105 CP având raportul greutate/putere optim pentru maximul de economie a combustibilului.Robust și eficient poate ridica până la 2.7 tone, la o înălțime de maxim 6 m.Încărcătorul telescopic Manitou MLT 627 îți va permite să execuți mai multe operațiuni agricole:hrănirea animalelor, recoltare, încărcare și descărcarea materialelor în vrac, etc. Mai mult de cât soluții de manipulare, Manitou oferă un produs confortabil și cu un design frumos. MLT 627 beneficiază de inovații gândite de către ingineri și designeri proprii: JSM(Joystick Switch and Move), cabină joasă și ECS(Easy Connect System), în scurt timp operatorul beneficiază de comfort și productivitate.
 

De ce toate acestea? : Pentru că, la fel ca tine, ne face plăcere să vedem lucrul făcut bine.

 
Motor incarcator telescopic manitou 627 Turbo 3

 
    Agricultura s-a schimbat mult, la fel și manipularea.Interiorul încărcătorului telescopic MLT 627 nu lasă nimic de dorit datorită caroseriei superbe. Poziția de condus a fost gândită în mod ergonomic ( om-mașină-condiții loc de muncă ), este echipat cu scaun din pânză, iar spătarul poate fi ajustat în înălțime, așadar tu alegi pozita de condus.Ventilație, parasolare, ecran de acoperiș, aer condiționat, etc. toate ajua la confortul tău.Pentru că silențiozitatea sunetului este un factor important, MLT 627 oferă o cabină silențioasă (doar 79 db).
 
Interior MLT 627 2

Manitou MLT 627

    Pentru mai multe incarcatoare telescopice Manitou apasa aici.

Marian Beniamin

Add Comment

Top