CONTACTEAZĂ-NE

0733 040 000

EMAIL

office@utilben.ro

Motive de Recunostinta – Scrisoare Final de An

By Marian Beniamin on Dec 27 in Companie.

La final de an Utilben vrea sa va multumeasca dumneavoastra, clientilor si sustinatorilor fara de care nu am fi reusit sa ne depasim limitile in acest an. Pentru noi anul acesta a fost unul cu un real succes, în care am doborat multe recorduri.
Celebrare 10 Ani. In acest an am sarbatorit primii 10 ani de activitate. Aceasta celebrare ne onoreaza si  ne plaseaza in top 4% dintre companii la nivel global.
Afla istoria de 10 ani UTILBEN

Afla de ce 96% dintre companii dau faliment in primii 10 ani de activitate?. Vezi articol.

Ce ne face speciali?

Cum se construieste o afacere care sa dainuiasca si care sa aiba un impact pozitiv in lumea in care traim!

Anul 2016 a fost cel mai bun an pentru noi pana in prezent. am avut o crestere cu peste 70% in vanzari fata de anul trecut. Am devenit mult mai eficienti in finalizarea si concretizarea oportunitatilor crescand astfel procentul de succes.
Conteaza mult si experienta in vanzarea de utilaje. Majoritatea clientilor care au achizitonat un utilaj de la UTILBEN se intorc si mai fac alte achizitii.

Echipa UTILBEN. Cel mai important lucru este Echipa UTIILBEN care a crescut si s-a dezvoltat. Suntem foarte onorati sa avem o echipa de oameni harnici, pasionati de utilaje si tehnologie dornici sa realizeze ceva maret.  Faptul că un om este ,,persoana potrivită”  in echipa UTILBEN are mai mult de-a face cu trăsăturile de caracter și cu capacitățile înnăscute,decât cu cunoștințele în domeniu, formația profesională sau iscusința.

Finantare pentru UTILAJE. Am dezvoltat propiul departament de finantare. astfel oferim finantare clientilor care doresc sa achizitioneze utilaje de la noi. am oferit conditii speciale de finantare si avans chiar si 0%. Orice client primeste raspuns in maxim 48 de ore de la trimiterea documentelor.

Service si Piese. Am dezvoltat partea de servicii post vanzare, piese si service. Avem un departament disponibil 24/7 pentru sustinerea clientilor UTILBEN.

Garantii. In acest an am introdus Garantia de Satisfactie pentru toate utilajele de pe stoc.
Garantie pe Satisfactie de la UTILBEN: Orice client care nu este pe deplin multumit de un utilaj achizitionat din stocul UtILBEN in poate returna in 30 de zile.

Provocari. Bineînteles ca au existat si momente mai putin placute pentru ca altfel nu am putea învata daca nu ne asumam si greselile.

Utilben întelege ca baza unei relatii de încredere consta în satisfactia clientului, asa ca am actionat în acest sens.

Realizari de care suntem mandri. Printre numeroasele servicii initiate si oferite în acest an le putem enumera pe cele mai importante:

  • Avans 0% la oferta noastra de finantare prin Leasing,
  • Garantie unica pe satisfactie,
  • Timp redus de trimitere a ofertelor (max. 60 min.),
  • Livrarea utilajelor în cel mai scurt timp posibil (max. 10 zile), etc.

Cele mai mari provocari.

  • Furtul a 2 utilaje din flota de inchiriere

Credem ca diferenta dintre noi si competitori se face în livrarea unor servicii ireprosabile. Pentru ca suntem într-un proces de învatare continua sustinem si acceptam sugestiile dumneavoastra de îmbunatatire a serviciilor noastre.

Ce a fost diferit fata de anul trecut?

Vanzarile de utilaje second hand au inregistrat o crestere semnificativa fata de anul precedent.
Pe fondul lipsei de proiecte pe fonduri europene mai multi clientii sau orientat spre utilaje second hand.
Un alt factor important pentru cresterea vanzarilor de utilaje second hand a fost dezvoltarea serviciilor financiare si scaderea costurilor de finantare pentru utilaje. Putem oferi finantari cu dobanda de 3-4% la Euro pentru echipamente second hand. acest lucru nu era posibil ani trecuti decat la utilaje noi.
Vanzarile de utilaje de constructii in leasing au crescut cu peste 50% fata de anul precedent.
Un alt punct important a fost dezvoltarea serviciilor post vanzare.
Clientii au asteptari tot mai mari de la furnizori si se asteapta la suport post vanzare prin garantie, service, training si consultanta.
Increderea in furnizor este de asemenea foarte importanta. au crescut mult optiunile de achizitii utilaje second hand. Clientii isi doresc sa achiztioneze utilaje gata de pus la lucru, fara defecte care sa fie livrate cat mai rapid.
Ce nu a functionat prea bine?

Ca si puncte mai putin bune vedem inca o dependenta destul de mare a piestei utilajelor de constructii fata de proiectele guvernamentale. Exista multe intarzieri la proiecetele de drumuri si autostrazi. Este inca destul de complicat sa faci previziuni pentru necesarul de utilaje si echipament. De asemenea termenele de incepere a lucrarilor nu se respecta si apar multe intarzieri. Clientii se hotarasc mult mai greu cand este vorba despre o achizitie pentru ca nu stiu exact pe ce sa se bazeze. au nevoie de utilaje dar nu stiu cand vor incepe exact lucrarile, cand vor incasa primii bani etc.

Ce ne face diferiti fata de concurenta?

La Utilben veti gasi mai mult decat o curte plina de utilaje. avantul nostru este dat de echipa tanara si profesionista, care este mereu informata despre cele mai noi tehnologii în materie de masini. Anul acesta echipa noastra si-a marit considerabil numarul pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate si sa putem sa fim promti . Credem ca o afacere nu poate creste sanatos daca nu este sustinuta de tineri dornici de a schimba ceva în domeniul în care activeaza.

Care este speranta noastra de viitor?

Suntem foarte recunoscatori si multumitori pentru tot. Intelegem ca tot ce avem nu ne apartine si ca toate binecuvantarile vin din parea lui Dumnezeu. Noi suntem simpli administratori a lucrurilor care ni s-au incredintat.

 

„Bunătăţile Domnului nu s-au sfârşit, îndurările Lui nu sunt la capăt,  ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă. Şi credincioşia Ta este atât de mare!  „Domnul este partea mea de moştenire”, zice sufletul meu, „de aceea nădăjduiesc în El.”
Plangerile lui Ieremia. 3:22‭-‬24

 

Va multumim pentru încrederea acordata si suntem nerabdatori în a consolida parteneriatul nostru si în anii care vin!

utilben 3

utilben-10-Ani

Utilben Facebook

utilben 51

Marian Beniamin

Add Comment

Top