CONTACTEAZĂ-NE

0733 040 000

EMAIL

office@utilben.ro

Realizează mai multe în fiecare zi cu un tractor american

By Marian Beniamin on Oct 11 in Utilaje.

O scurtă descriere a companiei americane John Deere. . .

     Compania John Deere este cel mai mare producător de utilaje agricole din lume și a  fost fondată în anul 1837 iar în anul 2009 avea o cifră de afaceri de 21,3 miliarde $.
     Tractoarele John Deere sunt printre cele mai fiabile și performante tractoare disponibile pe piața din România. De la infintarea sa din 1837, misiunea producatorului John Deere este aceeasi: de a oferi o gamă de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici și valoare de revânzare foarte bună tuturor clientilor.
     Construcția tractoarelor John Deere este robustă și compactă. John Deere sunt tractoare ideale pentru efectuarea lucrărilor grele din jurul fermei.Tractoarele John Deere îmbină puterea cu performanța și confortul.
     Pentru a vă ajuta să realizați mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate să vă ofere performanțe extraordinare atât în câmp, cât și pe șosea. Au toate calitățile și întreaga putere și fiabilitate la care va așteptați de la John Deere, plus caracteristici noi și inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice și mai eficiente decât oricând.  

John Deere reclama

Cu ce vă putem ajuta noi?

     Găsiți la Utilben o selecție de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atât din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cât și al prețurilor.

     Vă oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultură, pomicultură, legumicultură, lucrări agricole în câmp, lucrări grele, lucrări forestiere, lucrări în ferme zootehnice, lucrări urbane.

 

COLOSAL DE PUTERNIC. EXTREM DE EFICIENT

Vă prezentăm tractorul John Deere 8220

John Deere tractor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Un tractor extrem de eficient și puternic, ideal pentru ferme mari, avantajos din punct de vedere al economiei combustibilului, un tractor cu motor cu 6 cilindrii având puterea netă de 225 CP , iar puterea maximă de 255CP ajungând la viteza maximă de 40km/h.Transmisie powershift cu 16 viteze înainte și 4 viteze înapoi, sistem de frânare hidraulic în baia de ulei.
  Tractorul John Deere 8220 este echipat cu:anvelope pe față (620/75R30), iar pe spate(710/70R42), greutăți frontale (900kg), tiranți frontali, cuplă remorcă.cabină închisă, scaun premium cu suspensie, scaun pasager, lumini de lucru, girofar, oglinzi retrovizoare.



Marian Beniamin

Add Comment

Top