CONTACTEAZĂ-NE

0733 040 000

EMAIL

office@utilben.ro

Topul celor mai mari producatori de nacele

By Marian Beniamin on Iul 31 in Utilaje.

 

Ce sunt și care este utilizarea nacelelor?

 Nacelele sunt utilaje de manipulare, fiind cel mai avansat utilaj pentru construcții la înălțime din lume și au o utilizare largă pentru:

Intervenții cât mai rapide pentru reparațiile care sunt executate la înălțime.
Accesul mărfii și a persoanelor la înălțime.
Montarea și întreținerea sistemelor de iluminare stradală și semnalistică rutieră.
Montarea și întreținerea centralelor eoliene și a panourilor fotovoltaice.
Întreținerea și toaletarea arborilor din cadrul spațiilor verzi.

Istoria nacelei

Cu ocazia retragerii sale spre finalul anilor ‘60 din fabrică de macarale  pe care o construise cu fratele sau, John L.Groove pleacă într-o vacanță alături de soția sa, pe drum aceștia se opresc pentru discuții de afaceri cu vechi parteneri.În urmă acestor întâlniri și discuții, John L. Groove a identificat o piață neacoperită, nevoia unui produs care să le permită oamenilor să lucreze la înălțime în siguranță și rapid.Astfel s-a născut cel mai mare producător de platforme de lucru mobile la înălțime, JLG.

Topul producatorilor de nacele

1.JLG

Prima nacelă a fost creată de compania JLG în anul 1970, iar imbunatirile care au avut loc pe parcursul anilor au fost osiile oscilante pentru perfecționarea deplasării, un braț extensibil electric pentru protejarea mediului înconjurător, o stație de lucru pentru a spori productivitatea muncii.În ultimii ani, compania a făcut pași importanți în ceea ce privește dezvoltarea nacelelor așa numite “UltraBoom” din seria Ultra Series, aceste modele reușesc sa atingă înălțimi de peste 55 m.Nacelele JLG sunt construite pentru a spori activitatea muncii, pentru a lucra la înălțimile dorite de tine. LJG îți oferă siguranță finalizării muncii și te ajută să depășești cu încredere orice provocare.

2.SNORKEL

Compania Snorkel cuprinde mai mult de 50 de țări, cuprinzând peste 500 de angajați și parteneri.Dedicarea și expertiza stafului Snorker continuă să aducă compania în fruntea industriei nacelelor..Snorkel și-a unit forțele cu cei de la UpRight și Aerial Acces pentru a furniza o gamă largă de nacele.Nacelele Snorkel sunt cunoscute că fiind de încredere și ușor de utilizat.

3.Haulotte Group

De la înființarea sa în 1881, Haulotte a fost lider mondial în producția de echipamente de manipulare și ridicare. Haulotte și Pinguely au furnizat în anul 1995, 10 ani mai târziu Haulotte Group a făcut un pas important pășind în top trei celor mai mari producători de nacele din lume.Haulotte Group deține în România, încă din anul 2008 o unitate de producție pentru platforme de lucru la înălțime.

4.MEC

Nacele MEC sunt produse în Kerman, California.De 40 de ani, utilajele MEC continuă sa ofere calitate și inovație.Compania oferă o gamă extinsă de nacele, de la nacele de tip foarfeca până la nacele de teren cu caracteristici de design brevetate și premiate.Inițial o companie concentrată pe ascensoare de tip foarfecă, MEC Aerial Work Platforms a introdus prima nacelă din seria “Titan Booms” în anul 2010

5.Skyjack

Introdus în 1985, Skyjack a pășit în topul producătorilor cu renume din industrie construind nacele de calitate.Skyjack furnizează cu mândrie echipamente de calitate, simple și de încredere pe întreg pământul.Toate nacelele produse de Skyjack sunt proiectate pentru a fi ușor de întreținut și ușor de reparat.Prin menținerea designului simplu și prin utilizarea tehnologiei dovedite, fiabilitatea și ușurință în utilizare sunt comune tuturor produselor companiei.

6.Genie

Datorită lui Bud Bushnell, Compania Genia și-a făcut un renume în rândul nacelelor.Compania a fost consacrată în anul 1966 cu o linie inițială de utilaje de manipulare alimentate cu aer comprimat.Compania se ține azi în picioare ca marca Terex. Nacele Genie “Bi-Energy” oferă o funcționare silențioasă, fără emisii în mediile de lucru cele mai sensibile.Genie combină avantajele unui utilaj de 48V cu versatilitatea unui generator diesel.

 

 UTILBEN oferă cea mai variată gamă de nacele second-hand din România.Pentru mai multe detalii accesați  acest link .

           

Marian Beniamin

Add Comment

Top