CONTACTEAZĂ-NE

0733 040 000

EMAIL

office@utilben.ro

Aniversare 10 ani – UTILBEN

By Marian Beniamin on Mai 03 in Companie.

UTILBEN – Garantam utilaje fiabile pentru afaceri durabile.

Am împlinit 10 ani! 10 ani alături de colegi, de clienţii şi partenerii noştri, 10 ani în care am crescut, am invatat si ne-am dezvoltat oferind intotdeauna cu pasiune servicii si utilaje de calitate.  In aceasta perioada ne-am format radacini sanatoase, am invatat din greseli, am investit in oameni si am dezvoltat parteneriate puternice.

Nu am fi putut ajunge aici singuri! În aceşti 10 ani am dezvoltat relatii de lunga durata cu clientii nostri, bazate pe încredere şi deschidere. A fost nevoie de învăţare permanentă, am învăţat să ascultăm şi să răspundem nevoilor clientilor. Am rasplatit increderea clientilor nostri cu utilaje si servicii de calitate, cu soluţii adecvate, expertiză, tehnologie şi plus valoare.

Este o onoare să ne bucuram alături de cei care ne-au sprijinit în toată evoluţia noastră şi ne-au acordat incredere. Suntem foarte recunoscatori colegilor care au fost alaturi de noi de la inceputuri. De asemenea suntem recunoscatori clientilor nostri. Intodeauna am fost responsabili si recunoscatori pentru increderea clientilor nostri.

Dorim să fim în continuare aceiași parteneri de încredere si excelenți profesioniști,  atât pentru clienţii actuali, cât şi pentru viitori. Vrem sa ajutam companiile din Romania sa se dezvolte prin achizitionarea de utilaje performante în siguranță și la prețuri avantajoase.

CINE SUNTEM?

UTILBEN este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti pasionati de utilaje si tehnologie. Ne-am propus sa aratam ca prin seriozitate, onestitate si servicii de calitate si in Romania se poate face performanta.  Investim continuu in dezvoltarea personala a echipei si suntem motivati sa ajungem la excelenta in domeniul utilajelor.

CE FACEM?

 • Ajutăm firmele din România sa se dezvolte prin achiziționarea în siguranță și la prețuri avantajoase de utilaje performante.
 • Oferim servicii complete si de calitate în domeniul utilajelor de la alegerea utilajului potrivit, inspecția tehnică a utilajelor, leasing, transport, achiziție, închiriere, service și piese
 • Susținem clienții noștri cu service de calitate, piese de schimb  si o flota de utilaje de închiriat.

DE CE FACEM CEEA CE FACEM?

 • Vrem sa facem o diferenta in abordarea clientilor si in viata angajatilor
 • Vrem sa oferim servicii de calitate
 • Ne pasa de parerea clientilor
 • Vrem sa rasplatim increderea clientilor cu respect, seriozitate si responsabilitate
 • Ne place ceea ce facem, suntem utili prin servicii
 • Ajutam clientii sa se dezolvte, prin utilaje si servicii de calitate
 • Vrem sa demonstram ca si in Romania se poate
 • Vrem sa creem un cadru favorabil angajării tinerilor care vor să-şi construiască o carieră in România

DE CE SUNTEM SPECIALI?

Ajutam companiile din Romania sa se dezvolte prin dotarea cu utilaje performante.  Pasiunea, entuziasmul si profesionismul sunt doar cateva calitati care ne reprezinta. UTILBEN se indentifica cu progresul si succesul demonstrand ca se poate si in Romania. Ne pasa de societatea in care traim si vrem sa facem o diferenta.

UTILBEN este o companie de incredere care vrea sa faca o diferenta atat in viata clientilor sai prin servicii de calitate cat si in viata angajatilor printr-o viata traita altfel.

UTILBEN s-a remarcat ca fiind o companie de incredere. Ne respectam intodeauna promisiunile. Creem valoare atat pentru clienti cat si pentru angajati.

Vrem sa rasplatim incredera clientilor nostri si sa ajutam la dezvoltarea relatiilor pe termen lung. Facem ceea ce facem din pasiune pentru utilaje si respect pentru investitiile clientilor nostri.

 VIZIUNEA UTILBEN

Ne propunem să fim principalul importator de utilaje noi si second hand din România fiind un etalon de corectitudine, profesionalism, promptitudine și satisfacția clientului. Clienții au încredere în noi pentru că le garantăm siguranța și calitatea.

UTILBEN se indentifica cu progresul si succesul demonstrand ca se poate si in Romania. Ne pasa de societatea in care traim si vrem sa facem o diferenta.

MISIUNEA UTILBEN

 • Sa ajutam companiile din Romania sa se dezvolte prin achizitionarea utilaje performante în siguranță și la prețuri avantajoase.
 • Vrem sa rasplatim incredera clientilor nostrii prin oferirea de utilaje si servicii de calitate.
 • Suntem pasionați de utilaje si tehnologie și vrem să ne dezvoltăm continuu.
 • Sa creem un cadru favorabil angajării tinerilor care vor să-şi construiască o carieră de succes in România.

UNDE NE VEDEM PESTE 10 ANI?

Ne dorim sa fim principalul importator de utilaje noi si second hand din Romania.

Dorim să fim parteneri de încredere si excelenți profesioniști. Vrem sa ajutam companiile din Romania sa se dezvolte prin achizitionarea de utilaje performante în siguranță și la prețuri avantajoase.

Investim continuu in dezvoltarea personala a echipei si suntem motivati sa ajungem la excelenta in domeniul utilajelor. Ne propunem sa aratam ca prin seriozitate, onestitate si servicii de calitate si in Romania se poate face performanta.

Medatie – UTILBEN -10 Ani
 

Marian Beniamin

Add Comment

Top