CONTACTEAZĂ-NE

0733 040 000

EMAIL

office@utilben.ro

Aplicatia CEMOS implica smartphone-ul in productia agricola

By Marian Beniamin on Iul 28 in Tehnologie.

Acum cand folositi o combina, puteti remedia pierderile de cereale, sau remedia alte probleme aparute la combina cu ajutorul noii aplicatii dezvoltata de Class, numita CEMOS Advisor.

Noua aplicatie disponibila acum pe platformele mobile asigura suport utilizatorului de combina. Aceasta aplicatie care ruleaza exclusiv pe smartphone-uri si suportata de modelele LEXION, TUCANO și AVERO, oferite de producatorul Class al combinelor agricole.

class aplication

Aplicatia CEMOS Advisor ofera recomandari utilizatorului, de exemplu ofera suport pas cu pas operatorului pentru a folosi combina la cea mai inalta performata, cu pierderile si costurile cele mai reduse.

Daca operatorul detecteaza o problema in timpul functionarii combinei, folosind aplicatia rulata de telefonul inteligent, va primi recomandarile referitoare la problemela si remedierea acesteia. De exemplu in cazul pierderii de putere a rotorilor, se recomanda reducerea turatiei acestora, realizata cu ajutorul comenzilor din cabina, timp in care aplicatia inregistreaza modificarile, iar daca nu exista eficienta in urma modificarii, aplicatia ofera variante suplimentare.

Utilizatorul invata aplicatia sau aplicatia invata utilizatorul?

Aplicatia nu contribuie doar la optimizarea performantelor combinei, ci ofera o imbunatatire continua a cunostintelor si intuitiei operatorului.

Toate sugestile furnizate de catreaplicatie sunt fundamentate pe manualul combinei.

Deoarece totul are loc pe telefonul mobil, nu este necesara prezenta unui terminal in cabina combinei.

Dupa cele prezentate mai sus, aplicatia CEMOS Advisor poate fi utilizata pe toate combinele de recoltare oferite de Class.

Apasand click pe oricare dintre ofertele de mai jos poti gasi compatibilitatea combinelor cu aplicatia.

oferta class

Marian Beniamin

Add Comment

Top