CONTACTEAZĂ-NE

0733 040 000

EMAIL

office@utilben.ro

Buldozerele Dressta se opun conditiilor extreme din Kârgâzstan

By Marian Beniamin on Iun 10 in Utilaje.

       Dressta are un bogat patrimoniu si este un producator mondial de echipamente pentru constructii grele, renumit pentru inginerie si masini durabile, puternice pentru cele mai grele aplicatii – de la extractie sau de depozitare a deseurilor, la montatoare de petrol si gaze. Toate utilajele Dressta sunt construite de ingineri cu experienta la fabrica din Stalowa Wola, Polonia – un oras literalmente tradus ca “Determinare de otel”.

Kârgâzstan este o tara din Asia Centrala. Se invecinează cu Kazahstanul, Uzbekistanul, China si Tadjikistanul .Capitala este Biskek. Kârgâzstan are bogatii minerale, dar resursele de petrol si gaze naturale sunt limitate, acestea provenind in principal din import. Printre resursele minerale se numara zacaminte de carbune, aur, uraniu, antimoniu si alte metale.

Buldozer Dressta TD-25M Kazakhstan3

         Buldozerele Dressta au facut fata provocarilor severe de la mina de aur Jerooy din Republica Kârgâzstan. Acest proiect de exploatare a minei de aur Jerooy a necesitat maxima fiabilitate in conditii de temperatura extreme, de aceea buldozerele Dressta au facut fata cu usurinta.

       Izolata mina de aur Jerooy din nordul Republicii Kârgâzstan este localizata la 60 de km de orasul Talas la 3000 – 3600 metri deasupra  nivelului marii. Provocarile la aceasta altitudine ar impedica orice expeditie.

       Pentru aceasta, Jerooyaltn a solicitat utilaje rezistente, cu inalt coeficient de siguranta, astfel, buldozerele Dressta au asigurat succesul operatiunii.
 

PACHET “ARCTIC si VARA”

       Buldozerele Dressta au fost proiectate pentru a face fata conditiilor meteorologice nefavorabile si diveritelor temperaturi extreme. Acest lucru s-a realizat echipand utilajele cu sistem de aer conditionat pentru vara si cu pachetul “Arctic” Special Feature Request(SFR) pentru iarna.
Acest pachet “Arctic” a fost proiectat pentru a apara in timpul operarii atat utilajul cat si operatorul de temperaturii de sub -50°C.  Cabina a fost proiectata cu geamuri duble, protectie termica exterioara a compartimentului pentru motor, foi laterale stranse, un radiator louvre reglementat si un Airtronic air heater pentru a asigura operatorului caldura suficienta.
Pentru utilaje s-a proiectat un sistem care sa mentina nivelul de performanta optim, sisteme de incalzire pentru combustibil, ulei si pentru lichidul de racire, de asemenea un sistem pre-incalzire pentru motor.

 Buldozer-Dressta-TD-25M-Kazakhstan

 SOL DUR, LAME DURE

Buldozerele Dressta au avut de-a face cu roca extrem de dura. Pentru a fisura roca abrasiva, buldozerele au fost echipate cu sistem de lame armate, placi din lama si placi de frecare. In plus, au fost folosite pentru sarcina extrema, lame inlocuibile cu freze laterale.

Apasa aici pentru mai multe oferte de buldozere Dressta

Buldozer Dressta TD-40E Kazakhstan2

PERFORMANTE MAXIME IN PANTA

       Necesitatea de a construi drumuri in aceasta zona a insemnat ca utilajele si operatorii acestora sa lucreze pe margini, aproape de prapastie.Astfel de margini necesita utilaje pe masura, utilaje stabile si cu balans – aplicabilitate pentru care buldozerele Dressta sunt renumite.

       In astfel de conditii dificile, cum ar fi cele de temperatura extreme, altitudini mari, operatiuni in panta, starea tehnica, fiabilitatea si mentenabilitatea trebuie sa fie la 100% mereu.

Apasa aici pentru mai multe oferte de buldozere Dressta

Buldozer Dressta TD-25M Kazakhstan2

Sursa foto:Google

Aceasta este o prezentare a buldozerelor Dressta.

Marian Beniamin

Add Comment

Top