CONTACTEAZĂ-NE

0733 040 000

EMAIL

office@utilben.ro

Cunosti topul mondial al motostivuitoarelor?

By Marian Beniamin on Mai 30 in Utilaje.

Ce este un motostivuitor?

       Motostivuitorul este un camion industrial alimentat folosit pentru a incarca si a transporta materiale pe distanta scurta.Motostivuitoarele au fost dezvoltate la inceputul sec. al XX-lea.In urma Celui de-al Doilea Razboi Mondial utilizarea si dezvoltarea acestora s-a extins foarte mult in intreaga lume.

       Motostivuitoarele au devenit  indispensabile in operatiunile de fabricatie si de depozitare.Numai in 2013 primii 20 de producatori din lume au inregistrat vanzari de 30.400.000 $ cu 944.455 masini vandute.

Stiai ca?

       In Romania, in anul 2013, piata de motostivuitoare era estimata la 1.500 de unitati.

       Cu cateva decenii in urma, industria motostivuitoarelor a suferit multe schimbari.Partial, datorita crizei din anii 2007-2009, datorita unor schimbari in tehnologie si a unor reconfigurari in modul de lucru a motostivuitoarelor pe o scara larga in industrie.

       Cu toate acestea, recent, aceste schimbari nesemnificative au inceput sa se niveleze. Conform Organizatiei Industriale Mondiale True Statistics, pe plan mondial, in anul 2013 comenzile au crescut cu 7% comparativ cu 2012, iar in anul 2014, comenzile si livrarile au crescut cu aproximativ 8%.In timp ce comenzile din Europa sunt in revenire, livrarile comenzilor din nordul si sudul  Americii au urcat, iar cele din Asia au  crescut brusc la 46% incepand cu anul 2008.

Despre Motostivuitoare

Top furnizori de motostivuitoare

1.Toyota Industries Corp.(TICO)

       Inca o data Toyota Industries Corp este No.1 mondial. Compania raporteaza venituri  practic identice care dezmint o crestere cu 14% in segmenul materialelor de manipulare si a raportat o crestere cu 11,6% a vanzarilor.

       Fondata in anul 1973, compania are 1000 de muncitori, iar departamentul motostivuitoarelor Tailift are o capacitate de productie de 28.000 de motostivuitoare pe an.
Apasa aici pentru a vedea oferta Utilben de motostivuitoare Toyota 

Motostivuitoare Toyota

2.KION Group

       Ocupantul locului doi, KION Group, raporteaza venituri de 13%, creand un decalaj de mai mult de 2 miliarde $ intre liderii listei.In 2011, veniturile anuale ale celor de la Toyota au fost de 5% in fata celor de la KION.

       Citand o crestere in Europa de Vest si China, KION a raportat la inceputul anului 2015 rezultate care au indicat venituri Q1 de 7%, comparativ cu aceeasi perioada in anul 2014.

3.Jungheinrich

       Ocupantul locului 3, Jungheinrich, raporteaza de la an la an o crestere cu 9,1% a veniturilor in euro, care corespunde unei descresteri anuale cu 4% in dolari americani. Compania a raportat o crestere cu 15% a numarului de unitati produse in 2014 si o crestere cu 9% in aportul de ordine.

Apasa aici pentru a vedea oferta Utilben de motostivuitoare Jungheinrich

Alti furnizori de motostivuitoare din top 20:

  • Hyster-Yale Materials Handling
  • UniCarriers (Nissan Forklift si TCM)
  • Linde
  • Hyundai
  • Doosan
  • Mitsubishi

Vezi si alte oferte de motostivuitoare 

Marian Beniamin

Add Comment

Top