CONTACTEAZĂ-NE

0733 040 000

EMAIL

office@utilben.ro

De ce sa alegi buldoexcavatoarele CASE?

By Marian Beniamin on Iun 03 in Utilaje.

Pentru ca…

       Un buldoexcavator CASE este performant, robust, eficient si exceleaza in conditii extreme.Cu acest utilaj puteti sa obtineti rezultatele cele mai bune in orice activitate.
       In cazul in care cauti sa te dotezi cu un Buldoexcavator sau sa iti extinzi flota cu inca un utilaj performant atunci Buldoexcavatorul CASE ar fi alegerea potrivita pentur tine.Uimitoarea putere de ridicare permite buldoexcavatoarelor CASE manipularea materialelor in conditi extreme cu usurinta.

Buldoexcavatorul CASE are caracteristici incredibile

MAI MULTA PUTERE, MAI MARE INALTIME SI RAZA DE ACTIUNE

      Fiind un utilaj cu un motor si cu o putere hidraulica mai mare, bulodexcavatorul este capabil sa efectueze sarcini mai grele decat utilajele mici.In mod specific, cupa buldoexcavatorului are o capacitate mult mai mare decat a mini incarcatoarelor sau excavatoarelor compacte. In comparatie cu utilajele de dimensiuni mai mici, buldoexcavatorul are mai multa putere combinata si putere hidraulica pentru a ridica incarcaturi grele.Pe langa aceasta, buldoexcavatorul se poate inalta mai mult decat mini incarcatoarele.Picioarele stabilizate ofera echilibrul perfect.

DEPLASARE EFICIENTA

      Buldoexcavatorul se poate deplasa fara nici o problema de pe un santier pe altul, presupunand ca santierele sunt relativ apropiate una de cealalta.In comparatie cu mini incarcatoarele si excavatoarele compacte, avantajul buldoexcavatorului este faptul ca nu necesita transport.

Buldoexcavator CASE CE

Avantajele sunt clare

  • EMISII REDUSE:

Motorul FPT 3.4 litri, cu o putere mare si densitate a cuplului, reduce dramatic emisiile care asigura cele mai mici costuri de intretinere pe piata.

  • INTRETINERE USOARA

Grupele functionale sunt asezate langa cabina de interventie rapida.

Capota motorului si structura perfecta a componentelor permit operatii rapide de intretinere de rutina.

  • VIZIBILITATE MARE

Cabina, pozitionata la 100 mm in fata, asigura o vizibilitate mai buna, precum si   o mai buna distributie a greutatii acestui buldoexcavator Case.

  • EFICIENTA RACIRII

Dubla suprafata de racire si fara suprapunere de radiatoare.Ventilatorul reversibil mentine zpna de schimb curata si extinde in mod dramatic intervalele de service.

  • PUTEREA BRATULUI DE INCARCARE

Deasupra la orice limita, un buldoexcavator Case asigura cea mai mare capacitate de incarcare de pe piatam combinata cu cel mai bun din clasa utilajelor de basculare.

  • CONDITII GRELE DE LUCRU

Este solutia perfecta pentru conditii grele de lucru: partea de alunecare nu atinge solul, pastrand eficienta acestuia.

Apasa aici pentru a vedea mai multe oferte pentru buldoexcavatoare CASE

Buldoexcavator  590 Super N CASE

Sursa foto:Google

Marian Beniamin

Add Comment

Top