CONTACTEAZĂ-NE

0733 040 000

EMAIL

office@utilben.ro

Descopera avantajele incarcatoarelor frontale Volvo, Caterpillar, JCB

By Marian Beniamin on Aug 03 in Utilaje.

Avantajele incarcatoarelor frontale Volvo CE

     Volvo Construction Equipment (Volvo CE) este o subdiviziune a fostului producator auto Suedez, Volvo AB. Johan Munktell a initiat totul intr-­un atelier de masini din Suedia in anul 1832.Volvo CE poate fi considerata cea mai veche companie specializata in dezvoltarea si constructia utilajelor. 100 de ani mai tarziu, Munktell a fondat compania constructiilor de utilaje, fuzionand cu specialistul in motoare, Bolinder, pentru a forma in anul 1932 AB Bolinder­Munktell (BM). Mai tarziu in 1950  Volvo AB a cumparat BM-­ul, schimband numele companiei in Volvo Construction Equipment in anul 1955.

Incarcator frontal Volvo

Avantajele incarcatoarelor frontale Caterpillar

Caterpillar Inc. este o companie americana cu sediul in Peoria, Illinois, care produce echipament greu pentru constructii si industria miniera si motoare. Caterpillar este un important producator de motoare diesel si este cel mai mare fabricant de echipamente pentru minerit si constructii.Producatorul de utilaje grele CAT  a  fost  fondat  de  catre  David  Holt,  numele  Caterpillar  a  aparut  destul  de intamplator,  atunci  cand un observator  a  remarcat faptul  ca miscarea Holt  Steamer 77  a fost  „ca  o  omida”.  Prima  utilizare  a  utilajelor  Caterpillar  a  fost  in  1905  in  timpul constructiei  retelei  de  cabluri  din  San  Francisco.

Incarcator frontal Caterpillar

Avantajele incarcatoarelor frontale JCB

Compania este una privata, infiintata in 1945 de catre Joseph Cyril Bamford, fiind detinuta de familia Bamford, presedintele acesteia fiind Sir Anthony Bamford, aflat la conducere inca din 1975.Fara indoiala, JCB este unul dintre cei mai puternici producatori de utilaje din lume si cu siguranta un vanzator important  in domeniul productiei si vanzarii de orice tip de incarcator frontal. Calitatea de producator de utilaje este intarita si de faptul ca majoritatea echipamentelor sale sunt dotate cu motoare produse în propriile fabrici.

Incarcator frontal JCB
Puteti vedea mai multe detalii despre ofertele din stoc apasand click pe oricare dintre pozele de mai jos

Incarcator frontal Volvo L30B

Incarcator frontal Caterpillar 988H

Incarcator frontal JCB 427 HT

Avantajele Incarcatoarelor Frontale Volvo, Caterpillar, JCB

Marian Beniamin

Add Comment

Top