CONTACTEAZĂ-NE

0733 040 000

EMAIL

office@utilben.ro

Dressta a demonstrat noile solutii la Bauma 2016

By Marian Beniamin on Apr 20 in Târguri.


 
     Dressta a prezentat la BAUMA Munich 2016, in cadrul celui mai mare targ dedicat constructiilor si echipamentelor de constructii, silvicultura si instalari de conducte noile buldozere.

     Cinci modele noi de buldozere Dressta pe combustibil si-au facut debutul international la BAUMA 2016:  Seria-S de buldozere compacte, lansatorul de conducte SB-85 din seria R, buldozerul pentru deseuri TD-20 si buldozerul minier TD-25.

     Noul model SB-85 din seria R este cel mai mare lansator de conducte Dressta si primul compatibil cu standardul de emisii TIER 4.Este generat de motorul Cummins QSX15 de 410 CP cu o economisire de combustibil de 15%.SB-85R dispune de un sistem de directie cu 2 viteze, optiuni de brat de 7.3 m si 9.0 m si capacitate de ridicare de pana la 50 de tone.Noul model SB-85R este proiectat pentru a ridica, manipula si manevra conducte de pana la 1.4 m diametru, in cele mai dificile conditii de lucru.

     La celalalt capat al gamei, Dressta a lansat 2 modele din seria-S de buldozere compacte cu consum economic de combustibil.

Modelul TD-8 pentru aplicatii forestiere si modelul TD-9 pentru amenajarea teritoriului.Printre caracteristicile cheie ale buldozerelor compacte din noua serie-S se afla si:

– motoarele Diesel Tier 4F Cummins

– modul ECO ce imbunatateste eficienta combustibilului fara a afecta productivitatea

–  o noua cabina ce ofera cu 30% mai mult spatiu si cu 15% mai multa vizibilitate

–  un display LCD de 16” care ofera valori de sistem in timp real a temperaturii si a presiunii

–  schimbator pe directia inainte/inapoi

–  joystick-uri ergonimice pentru un control precis si lin

Buldozerele din seria-S sunt usor de transportat si sunt proiectate pentru a optimiza versatilitate, controlabilitate, precizie in finisaj.

Vizitatorii au putut vedea ofertele invovative Dressta pentru depozite de deseuri si industria miniera.Buldozerele TD-20 LA si TD-25R sunt dotate cu motoare puternica Cummins TIER 4F.Printre caracteristici se pot aminti:

       –  protectii pentru cilindrii hidraulici

       –  ventilatoare reversibile, papuci de senile cu autocuratare

       –  structuri ranforsate

       –  lame de mare capacitate

       –  riper pentru conditii extreme de operare

 

Dressta este o companie cu o tradiție bogată și  este un producător mondial de echipamente pentru constructii grele, cunoscut pentru crearea de masini puternice, durabile pentru cele mai grele aplicatii . Incarcatoare si buldozere pentru a fi utilizate în depozite de deșeuri ,pentru straturile de conducte, pentru transportul gazelor naturale și petrolului .

dressta 2

Vezi aici ofertele speciale cu buldozere de la Utilben!

Marian Beniamin

Add Comment

Top