CONTACTEAZĂ-NE

0733 040 000

EMAIL

office@utilben.ro

Echipa noastră - Cariere la Utilben

ECHIPA NOASTRĂ

Utilben este formată dintr-o echipă tânără de profesioniști pasionați de utilaje și tehnologie.

Ne-am propus de arătăm că prin seriozitate, onestitate și servicii de calitate și în România se poate face performanță. Investim continuu în dezvoltarea personală a echipei și suntem motivați să ajungem la excelentă în domeniul utilajelor.

Am început cu importul de echipamente second hand și a devenit unul dintre liderii de piață în România pe acest segment.Acum ne concentrăm mai mult pe echipamentele noi.Avem o echipă profesionistă de tineri ambițioși și pasionați.Vârsta medie în compania noastră este de 32 de ani.

Ce ne face speciali?

Ajutăm companiile din România să se dezvolte prin dotarea cu utilaje performanțe. Pasiunea entuziasmul și profesionismul sunt doar câteva calități ne ne reprezintă. UTILBEN se indentifică cu progresul și succesul demonstrând că se poate și în România. Ne pasă de societatea în care trăim și vrem să facem o diferență.

Suntem este o companie de încredere care vrea să facă o difereta atât în viața clienților săi prin servicii de calitate cât și în viața angajaților printr-o viață trăită altfel.

Ne-am remarcat ca fiind o companie de încredere. Ne respectăm intodeauna promisiunile. Creem valoare atât pentru clienți cât și pentru angajați.

Vrem să răsplătim incredera clienților noștri și să ajutăm la dezvoltarea relațiilor pe termen lung. Facem ceea ce facem din pasiune pentru utilaje și respect pentru investițiile clienților noștri.La baza oricărei vânzări, stă construirea unei relații de încredere între parteneri. Dorim să trecem dincolo de aceste limite. Compania noastră nu dorește dorește să dezvolte relații de lungă durată cu clienții și partenerii.

Punem pasiune în orice lucru pe care îl facem. Investim în oameni tineri și entuziaști. Învățam din greșeli. Și, mai presus de toate, punem nevoiele clientului mai presus de nevoile noastre. Vrem să facem o diferență în business-ul din România. Vrem să fim diferența.

ECHIPA UTILBEN

Suntem inspirați de cei mai lideri ai lumii.

Ruben Marian

Ruben Marian

Director General

Oana Marian

Oana Marian

Director Economic

Alexandru Gego

Alexandru Gego

Director Tehnic

Petru Moldovan

Petru Moldovan

Director Operational

Tania Pantea

Tania Pantea

Responsabil Achiziții

Andrei Gălățanu

Andrei Gălățanu

Responsabil Ofertare

Beniamin Szitaș

Beniamin Szitaș

Responsabil Logistică

Ionel Gherman

Ionel Gherman

Reprezentant Vânzări

Daniel Arsinte

Daniel Arsinte

Reprezentat Vânzări

Sefora Gălăţanu

Sefora Gălăţanu

Contabilitate

Ovidiu Mihai

Ovidiu Mihai

Responsabil Financiar

Alexandru Corpodean

Alexandru Corpodean

Ofertare

Octavian Onac

Octavian Onac

Responsabil Piese

Alexandru Rădăvoi

Alexandru Rădăvoi

Expert Marketing

Calin Forogău

Calin Forogău

Responsabil Service

Top