CONTACTEAZĂ-NE

0733 040 000

EMAIL

office@utilben.ro

Excavatorul de care ai nevoie – CAT 352F

By Marian Beniamin on Iun 25 in Utilaje.

Producator important la nivel mondial

Caterpillar Inc. este o companie americană cu sediul în Peoria, Illinois, care produce echipament greu pentru construcții și industria minieră și motoare.  

 Caterpillar este un important producător de motoare diesel și este cel mai mare fabricant de echipamente pentru minerit și construcții.

Deci ,la orice excavator Caterpillar se combină motorizarea performanță , datele și informația digitalizata pentru construirea unui puternic brand : CAT  

Pentru acest colos mondial din industria producătoare de utilaje orice echipament este digitalizat și pretat celor mai noi tehnologii , sisteme informaționale. Vehiculul digital este imaginea Caterpillar , și inginerii cei mai buni inovează mereu pentru satisfacerea clienților moderni.  

Caracteristici incredibile

Caterpillar a lansat recent pe piața din Europa modelul de excavator Caterpillar hidraulic 352F, echipat cu un motor CAT C13 ACERT de 317 kw (425 cp) ce întrunește standardele de emisii Stage IV, și cu o capacitate de lucru de 53,3 tone.  

Echipamentul este dotat cu structuri principale foarte rezistente, pentru durabilitate pe termen lung, o cabină a operatorului spațioasă și sisteme de reducere a consumului de combustibil care contribuie la diminuarea costurilor operaționale pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv lucrări în carieră, construcție de drumuri și lucrări de terasamente.

Pe lângă funcțiile pentru reducerea consumului de combustibil, modelul de excavator Caterpillar 352F este echipat și cu trei moduri de putere (high, standard și economy) care îi permit operatorului să selecteze viteza motorului în funcție de aplicația de lucru folosită.  

Tot pentru a reduce consumul de combustibil, componentele majore ale sistemului hidraulic au fost poziționate una în proximitatea celeilalte, un aranjament care permite conductelor și furtunelor de legătură mai scurte să reducă pierderile prin frecare și reducerile de presiune. De asemenea, valva principală de control a fost concepută pentru a răspunde proporțional cu mișcările brațului, pentru un control precis al funcțiilor hidraulice.  

Sistemele de cuplare rapidă și circuitele hidraulice suplimentare cu care este dotat din fabrică îi permit excavatorului Caterpillar 352F să utilizeze o gamă extrem de variată de echipamente de lucru CAT, precum cupe, ciocane hidraulice, scarificatoare, foarfece de tăiere sau echipamente multifuncționale.

Excavator CAT 352F

Pentru mai multe oferte de excvatoare Caterpillar apasa aici

Marian Beniamin

Add Comment

Top