CONTACTEAZĂ-NE

0733 040 000

EMAIL

office@utilben.ro

Farmtrac-tractorul anului in Polonia

By Marian Beniamin on Apr 27 in Utilaje.


Farmtrac a castigat premiul cel mare!

Farmtrac este un producator european de tractoare agricole.Compania a fost infiintata in anul 2000.Tractoarele Farmtrac au fost premiate cu o multime de premii, iar constructia acestora indeplineste normele Europene riguroase EURO IIIA, este simpla si fiabila si se caracterizeaza prin  costuri scazute de exploatare.

Farmtrac a castigat multe premii si distinctii. Toate sunt foarte valoroase pentru companie, deoarece acestea arata eficienta  si calitatea utilajelor. Farmtrac concureaza cu cele mai mari marci de tractoare din lume si clientii au incredere in fiabilitatea si eficacitatea utilajelor.

frm

Utilben prezenta la Agraria 2016 cu tractorul Farmtrac

 

Motoarele diesel Perkins si-au castigat de-a lungul timpului reputatia prin simplitatea de servisare si prin costurile reduse de intretinere si reparatie.

De mai bine de 75 de ani Perkins a produs motoare diesel cu cel mai inalt nivel de performanta si siguranta in functionare. Astfel Perkins a devenit cel mai mare furnizor mondial de motoare diesel avand gama intre 5 si 2600 CP.

Masina Agricola a Anului 2011″ si totodata cel mai des cumparat tractor din clasa sa( în anul 2011)

Recunoasterea din partea agricultorilor si a expertilor, tractorul Farmtrac  675 DTN King a obtinut-o, in principal, datorita versatilitatii sale, fiabilitatii si costurilor reduse de exploatare. Este conceput pentru a fi folosit in gospodariile mici si mijlocii cu rol diversificat. De asemenea, este folosit si in cadrul lucrarilor comunale.Este actionat de motorul englezesc original, cu 4 cilindri, Perkins 1104D-44T cu o putere de  75 CP (atunci cand atinge 2200 rot./min.) cu funcţia  turbo. Acest tractor fiabil este unul dintre cele mai de calitate de pe piata.Suplimentar, cutia de viteze mecanica cu roti in angrenaj permanent fabricata de compania italiana Carraro 12+12 cu reversor si reductor. Arborele de preluare a puterii este independent si dependent cu trei viteze. Posibilitatea de functionare cu incarcator frontal cu o capacitate portanta de 1200 kg.,pompa cu un debit de 34 l/min. Elevatorul  hidraulic al companiei  MITA are o capacitate portanta de 2400 kg. Optional, tractorul poate fi echipat cu  mecanism de suspendare spate in trei puncte, cu  arbore de preluare a puterii  si mecanism de suspendare in trei puncte frontal.

Cabina confortabila si incalzita, fabricata de compania poloneză  KOJA Smolniki asigura o foarte buna vizibilitate in toate directiile. Optional cabina poate fi echipata cu sistem de aer condiţionat.

Managerul de afaceri, Erik Ng, a fost incantat de faptul ca a primit acest premiu: „Farmtrac Europa, care face parte din Grupul Escort, este in Polonia de  un deceniu. Perkins a inceput colaborarea cu  Farmtrac in 2008 pentru a creste eficienta modelelor 675, 685 și 690 .  Farmtrac va continua sa lucreze cu noi, cu noua sa serie de tractoare 7100 si 7110, care sunt actionate de motorul nostru 1104D. „

Farmtrac are 65 dealeri in Polonia si 15 distribuitori in intreaga Europa.

Tractoarele Farmtrac sunt construite sa reziste si sa functioneze in orice conditii. In general sunt folosite pentru diverse aplicatii din gospodarii mici si mijlocii  la semanat , cosit ,recoltat, imprastiat ingrasaminte,transport. Tractoarele se pot folosi cu succes si in aplicatii forestiere.

Utilben este dealer de Tractoare Farmtrac in Romania! Daca doresti un tractor fiabil la un pret avantajos ne poti suna la  0733040000.

DSCN5279

Farmtrac-atractia standului Utilben la Agraria 2016

Marian Beniamin

Add Comment

Top