CONTACTEAZĂ-NE

0733 040 000

EMAIL

office@utilben.ro

Peste 400.000 de buldoexcavatoare JCB produse incepand cu anul 1940

By Marian Beniamin on Iun 08 in Utilaje.

       JCB este numarul unu mondial in productia de buldoexcavatoare.Buldoexcavatoarele JCB sunt productive, eficiente, confortabile cu design inovativ, tehnologie imbunatatita si standarde performante.
       Astazi, buldoexcavatorul este al patrulea cel mai popular utilaj de constructii, la nivel global, iar emblematicul buldoexcavator JCB este cel mai bine vandut din lume, ocupand aceasta pozitie de 13 ani.
       Aproximativ 80 de milioane de lire sterline au fost investite pentru dezvoltarea motorului T4 Ecomax Stage IIIB aplicat pe modelele de buldoexcavator JCB.

Buldoexcavator JCB in actiune
 

Compania JCB produce 5 modele de buldoexcavatoare considerate printre cele mai performante din lume:

       In ultimele sase decenii, JCB a dezvoltat si a imbunatatit in permanenta conceptul de buldoexcavator. Producatorul englez a fost prima companie care a introdus motoarele turbodiesel, transmisii semi-automate, tractiune integrala si bratul telescopic, imbunatatind performantele de lucru si productivitatea buldoexcavatoarelor.

Conceptul si-a extins, de asemenea, sfera de aplicabilitate, incluzând în aceasta categorie toate echipamentele cu cupa si brat de sapare.

  • Mini buldoexcavator JCB 1CX cu virare prin derapare
  • Buldoexcavator JCB 2CX cu tractiune integrala
  • Popularul buldoexcavator JCB 3CX
  • Modelul 4CX cu roti de aceleasi dimensiuni
  • Recentele modele puternice de buldoexcavatoare JCB 5CX

 

Apasa aici pentru a vedea mai multe oferte pentru buldoexcavatoare JCB

Buldoexcavator JCB

Care sunt beneficiile?

       Acest motor diesel ce corespunde standardelor Stage IIIB/Tier 4 interim poate aduce de unul singur economii de combustibil
de pâna la 9 %.

       Se conformeaza celor mai noi standarde privind emisiile, fara a avea nevoie de un filtru de particule diesel (DPF) sau fluide pentru tratarea suplimentara a gazelor de esapament, reducând costurile si eficientizand operatiunile clientilor.

       In plus, sistemele electronice de control cu care este echipat ultimul model de buldoexcavator JCB 3CX Eco permit operatorului sa efectueze toate verificarile zilnice din interiorul cabinei, reducand timpii morti si sporind productivitatea

       Succesul continuu se datoreaza faptului ca buldoexcavatoarele JCB sunt concepute strict conform cerintelor specifice ale clientilor, pentru a oferi solutii perfecte si productivitate maxima.

Buldoexcavator JCB 3CX ECO

Apasa aici pentru a vedea mai multe oferte pentru buldoexcavatoare JCB

Sursa foto: Google

Marian Beniamin

Add Comment

Top