CONTACTEAZĂ-NE

0733 040 000

EMAIL

office@utilben.ro

De ce să cumperi un tractor John Deere 5055?

By Rotaru Sergiu on Sep 06 in Tehnologie.

Modelul John Deere 5055 din seria de tractoare 5E este făcut pentru a-ți lua grija condițiilor și a vremii nefavorabile, fiind  construită pentru  a-l putea folosi la capacitate maximă, indiferent de aceste variabile, ce le dau bătăi de cap fermierilor.

Fie că ai lucrări de ridicare, încărcări grele, tăiere rotativă sau vrei să îndepărtezi zăpada, cu acest utilaj nu vei avea nicio problemă în îndeplinirea sarcinii.

Acum, haideți să aruncăm o privire pe caracteristicile acestui tractor ce nu ar trebui să-ți lipsească:

Tracțiunea pe roțile din față:

Dotat cu o punte mecanică cu tracțiune frontală durabilă, ce crește tracțiunea, indiferent de condițiile de lucru. Axa frontală, cu o greutate redusă, beneficiază de o alunecare limitată și asigură tracțiune sporită în condiții de alunecare. Treptele de roți, versatile, posedă un unghi de înclinare de 55 de grade șiun unghi de întoarcere de 2,74 metri.

Poziția pentru șofer:

Tractorul este unic pentru poziția proiectării stației pentru șoferi, ce îl poziționează pe acesta mai jos decât majoritatea tractoarelor din această clasă. Astfel,  acestuia i se conferă o vizibilitate îmbunătățită și o experiență foarte bună în rezolvarea sarcinilor.

Pedalele de ambreiaj, frânele suspendate și pârghiile de schimbare sunt montate pe o platformă ce asigură un design curat și conferă o ușurință în utilizare, indiferent de experiența celui ce o conduce.

Tiranți:

Adaptabil pentru lucrul în spate, legătura centrală poate fi poziționată într-unul dintre cele trei orificii pentru a stabili foarte precis poziția aplicației și senzorul de tracțiune. Capacitatea de ridicare este foarte mare, 1274 kilograme pe 0,6 metri, permițând operatorului să efectueze și unele dintre cele mai grele sarcini.

Transmisie:

John Deere 5055 E vine cu o transmisie de tipul SyncShuttle, proiectată pentru a se potrivi cu caracteristicile foarte bune de putere (59 CP) și cuplu ale motoarelor John Deere PowerTech. Arborele cu came sub presiune permite operatorului să obțină performanțe de la un sezon la altul și o durabilitate sporită.

Sistemul are 9 trepte de viteză înainte și 3 înapoi, care sunt realizate prin intermediul celor două pârghii montate pe platformă pentru operarea cu schimbare.  Pârghia din dreapta  șoferului selectează una din trei trepte de viteză  înainte și o viteză înapoi, dar și poziția parcării integrate din cutia de viteze. Pârghia din partea stângă selectează trei intervale de direcție (A, B și C).

John Deere 5055 E este  doar unul dintre modelele din seria 5E, ce oferă șoferilor versatilitate sporită în terminarea muncii, indiferent de anotimp și de condițiile meteorologice.

VEZI aici oferta noastră pentru acest model de la John Deere!


 

Sursă: John Deere MachineFinder

Rotaru Sergiu

Add Comment

Top